ECODRY

U bevindt zich hier: Home Onze onderneming

Onze onderneming

Bedi Vochttechniek bv

De firma Ecodry GmbH, gevestigd in Sauerlach bij München, is werkzaam op het gebied van duurzame saneringen van muren en heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige systemen voor muurontvochtiging.

Ecodry GmbH is sinds vele jaren succesvol bij de sanering van particuliere woningen, bedrijfspanden, kerken en openbare gebouwen als nationaal en internationaal erkende monumentale gebouwen.

Voor de gehele Benelux is al sinds 2007 de samenwerking gezocht met Bedi Vochttechniek bv te Schimmert. Bedi is in 1995 opgericht en is een zeer specialistisch bedrijf in de vochtbestrijding, restauratie van monumentale panden en betonreparatie.

De samenwerking tussen Ecodry GmbH en Bedi heeft de afgelopen jaren ertoe bijgedragen dat de Ecodry-systemen verder door ontwikkeld zijn tot de meest hoogwaardige technieken in zijn soort.

De focus van het werkingsprincipe van de Ecodry-systemen ligt in de aanpak van het zogenaamde capillaire vocht in muren. Dit vocht is goed voor 80 % van alle gevallen verantwoordelijk voor het vocht in de muren van gebouwen ouder dan 25-30 jaar.

Ecodry – systemen onderscheiden zich in hun hoogwaardige technologie, lange levensduur en hoge betrouwbaarheid. De systemen zijn eenvoudig en flexibel inzetbaar en bieden een unieke prijs-kwaliteitverhouding. De inzet van de Ecodry-systemen vindt uitsluitend en alleen plaats door geschoold personeel.

Filosofie                       

philosophie

Droge muren, tevreden gebruikers.

Wij willen tevreden klanten. Dit kunnen we alleen bereiken als we onze verantwoordelijkheid nemen en het beste resultaat willen behalen voor het behoud van uw gebouwen.

Lees meer:

Resultaat en transparantie

leistungsversprechen

We beloven alleen dat wat we kunnen realiseren. Dit is de reden waarom wij veel waarde hechten aan een zorgvuldige schadeanalyse vooraf.

Lees meer:

Historie                       

Historie Ecodry.

1981: Eerste electrofysicalische apparatuur wordt gemaakt in opdracht van TBF, Technisch Buro Friedrich.

Lees meer:

Het team                       

het-team

De directie van Bedi Vochttechniek bv
Telefoon: +31-45-524 1063
E-Mail: info(at)bedi.nl

Lees meer: